Gratis verzending vanaf € 20,00
0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Welkom

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Hair & Beauty consult

Spiritueel online Hair & beauty consult


Waarom dit Spiritueel Hair & Beauty consult ?Vanuit mijn passie voor creativiteit vind ik het leuk klanten te adviseren en kappersbehandelingen op maat aan te bieden.


Ik ontdekte ook dat er behoefte was aan een meer sociaal gesprek, inzicht en kennis voor zelfontwikkeling . Dit op het gebied van anti-stress en effectiviteit.

Hiervoor ontwikkelde ik de 'Beauty Therapie'. Ik heb me hiervoor verdiept in allerlei bestaande en oude therapieen , alternatieve geneeswijzen , visies van mensen , zelfs schilderkunst zowel abstract ( niet zichtbaar ) als concreet ( wel zichtbaar ).

Met deze 'Beauty Therapie ' kunt u inzicht verkrijgen in de reden van bijvoorbeeld haarverlies , broze nagels, verdikte eelt , gewichtsproblemen en zo meer.

Ik geef daarom aandacht aan uiterlijke verzorging door het stimuleren van innerlijke welstand. Bent u bekent met innerlijke welstand ? Wat ik hiermee zeggen wil , is dat ons lichaam veel meer bevat dan we denken , er kan veel meer mee . We kunnen praten over voeding dat ons uiterlijk voedt en kleur geeft , lengte , maar ook kracht en sterkte ! Zo is er ook een samenspel van uiterlijk met innerlijke gemoedstoestand , bijv. rood worden van kwaadheid , blauw zien van de kou , groen van misselijkheid..

Door al deze bekende uitspraken vond ik het interessant om hier iets mee te doen ter bevordering van ons uiterlijk voorkomen in algemene zin. Wil je eens ervaren om je uiterlijk van binnen uit aan te sterken ? Mail mij je ( kleine ) klacht , bijv, weinig fit zijn , broze nagels , dof haar , maar ook je lievelings kleur bijv. helder paars , donkerrood, of knalgeel. Ik maak dan voor jouw een persoonlijk Beauty plan met info over je gemoedsstand , advies over voeding of produkt , advies over de Beauty - excercise ( zie ook mijn blog) en meer beauty tips. Voorlopig is dit voor de eerste 20 geinteresseerden zonder kosten. Als positieve uitwerking zijn te noemen , vanuit ontspanning weer verder kunnen en uiterlijk weer te stralen !.Baat het niet ,dan schaadt het niet . .


Wil je meer weten, laat dan een bericht achter via het chatvenster , dan neem ik zsm met jou contact op