Gratis verzending vanaf € 20,00
0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Welkom

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Voeding , kleur voor je haren.

zaterdag 29 april 2017 12:54:58 Europe/Amsterdam Opmerkingen Posted By Jacqueline Romkes

Voeding ,kleur voor je haren !


We kennen allemaal wel de schijf de vijf. Door alle informatie over wellness-supplementen , trends , rawfoods ,superfoods en nu weer zaadvoeding is deze wel heel erg verouderd. Niettemin het is allemaal voeding ,alleen de informatie rondom biedt een mogelijkheid het meer bewust tot ons te nemen. Nu laatst ook weer , er werd me een geweldig produkt gepromoot. Ook de uitwerking hiervan vraagt meer bewustheid om het tot je nemen. Reden toe hierin je meer te verdiepen.

Bij advies voor natuurlijke haarverzorging hoort natuurlijk ook voeding. Voeding geeft het bloed voedingsstoffen , om dus ook je organen hiermee te voeden om goed te functioneren.Sommige voedingsstoffen zijn zuur en andere weer basisch. Een goede verhouding zou zijn 40 zuur - 60 basisch , maar is niet voor iedereen hetzelfde. Wanneer zal het zijn beste uitwerking hebben ? Een goed ontbijt is nog altijd aan te bevelen ,maar met teveel brood zou je dus zuur de dag beginnen. Als je dus te vrolijk uit je bed komt en eigenlijk die dag weinig goeds weet te doen , dan kun je dus door brood te eten weer meer in balans komen. Dit valt wel uit proberen , bij ieder weer een ander resultaat doordat stemmingen weer snel kunnen wisselen.

Dus waar letten we op bij het eten van iets ? - Is het om de kleur ? - de wetenschap dat het lekker is ? - de stemming waarin wij verkeren ? - het is de prijs ? - om in balans te blijven etc. Weten is meten .... , hierover meer binnenkort.

Post Comments

Notitie opslaan
* Verplichte velden