Gratis verzending vanaf € 20,00
0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Welkom

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Hoofd , nek en schouder massage

zaterdag 6 mei 2017 12:55:46 Europe/Amsterdam Opmerkingen Posted By Jacqueline Romkes

Het hoofd , de nek en schouders zijn het belangrijkste zenuwcentrum van ons lichaam, daarom is daar een goede energiedoorstroming en zuurstof voor nodig.
Bij opgehoopte spanning door bijv - stress of kwaadheid, overmatige vrolijkheid, kan dit zich gaan uiten in een stijve nek, hoofdpijn of stijve , pijnlijke schouders. - vermoeide ogen. - zelfs haaruitval
Bij de massage worden de blokkades opgeheven ,zodat spanningsophopingen verlichting krijgen. Dit werkt ook op geestelijk niveau, doordat de geest zich ontspant en ontstrest.
Aanraking is belangrijk voor het stimuleren van ons zenuwstelsel en voor een gezonde fysieke gesteldheid van het lichaam. Massage helpt om de gifstoffen die zich in je huid en spieren ophopen af te voeren en het bevordert een goede bloeddoorstroming van je bloedsomloop. Regelmatig masseren kan leiden tot een betere huidskleur , huidstructuur , voller sterker haar.
Tevens ook een bijdrage aan een betere communicatie met jezelf en in relatie tot anderen. Samen lachen en praten is natuurlijk ook de spieren masseren. Dit kun je wekelijks ook bevorderen door je lekker in te smeren/masseren met een bodylotion bijv. Bij het ontbreken van een partner , vriend etc. kun je natuurlijk jezelf masseren , gebruik hiervoor je handen , nadat je ze tegen mekaar gewreven hebt. Hierdoor ontstaat een beetje energie en dit kan je voelen , drink altijd een half uur voor en ook daarna een glaasje water ter verlichting en wegvoeren van gif en afvalstoffen.
Ook mag je gebruik maken van verschillende attributen om je hoofd, nek en schouders mee te masseren.
Zelfs dagelijks handcreme inmasseren doet al veel. Je kan hierna ook een korte meditatie houden om zo je geest en lichaam volkomen tot rust te brengen.


Post Comments

Notitie opslaan
* Verplichte velden