Gratis verzending vanaf € 20,00
0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Welkom

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Even iets over stress !

maandag 8 mei 2017 19:09:12 Europe/Amsterdam Opmerkingen Posted By Jacqueline Romkes

Door stress maken de bijnieren teveel adrenaline aan , iets wat zorgt voor een slechte doorbloeding , Er komt dan melkzuur in het huidtalg terecht. Dit melkzuur beschadigt dan de haarwortels en kan het haar afsterven .
Haar is ook een betekenis van uiting van kracht . Bij veel spanning kunnen de haarvaten zich dichtknijpen, zodat het haar niet meer ademt , ook sterft en uitvalt . Als de spanning blijft zal het dichtgeknepen blijven en kan er geen haar meer groeien. Te veel en te dik haar heeft ook iets , de energie en voeding die dit teweeg brengt kan ook verdeelt worden over de rest van het lichaam.
Spanning kan zich ophopen en maakt in zekere zin zwak , maar met een betere verdeling/balans kun je ontwikkelen wat je wil. Luisteren en contact hebben met iemand kan het begin zijn van ontspannen in positieve zin. Om je hiervoor openstellen heeft mogelijkheden tot voeding voor je haren. Vanuit de voeding die we tot ons nemen en de energie toevoer tot alle chakra's kunnen we ontspanning beleven. Beste remedie is natuurlijk ontstressen ! Bjv. met onyx Hierover binnenkort meer...

Hier een goede tip voor je ! Een goed middel is het gebruik van een Onyx steen , dit is een mooie glanzende zwarte steen die je gewoon onder je bed kan leggen. Ook als je tijd hebt of maakt kun je dit op een vrije dag eens doen en een uur gaan liggen en met je gedachte naar de steen gaan en hem eventueel vasthouden. Hij leert je inzicht te krijgen en analyseert voor jou de stress om je stress zelf te kunnen vertalen . Hij stimuleert de energiedoorstroming .Onyx is een versterkend middel dat zorgen en angst vermindert en u leert wijze beslissingen te nemen. Lees ook het artikel over : " Haaruitval en dan ? ".

.

Post Comments

Notitie opslaan
* Verplichte velden