Gratis verzending vanaf € 20,00
0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Welkom

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Kleuren en chakra's

dinsdag 21 maart 2017 10:29:27 Europe/Amsterdam Opmerkingen Posted By Martijn Vlek

Kleuren en chakra's

 

Ervaringen met chakra 's kunnen zijn dat mensen  teveel praten , bijv overmatig gebruik van het keelchakra. Of bijv. weinig op je intuitie afgaan is een onderontwikkeld voorhoofdchakra. Voor beide geldt , ze kunnen in beweging zijn langzaam of snel. 

Doordat we verbonden zijn met de wereld om ons heen , kunnen wij ook de energie ervaren als een eenheid waarin ook wij bestaan. Veert het door  ons heen en doet het ook zijn werk nml,  onze chakra's in beweging zetten of blijft het steken in je arm of nek door een blokkade ? Mocht het zo zijn , dan kun je door je bewust te maken van de oorzaak het los maken en zo weer alles in werking stellen , wat je uiterlijk weer ten goede komt.

Wat heeft dit met haar te maken ? Nu heel veel .... Ik ben van mening dat dit weleens een sleutel kan zijn tot allerlei haarproblemen , etc. ten gevolge van stress. Met het handige Beauty Therapie consult breng ik de stress voor jou in kaart , zodat er iets aan is te doen. Het kan zijn dat je je voedingspatroon (tijdelijk) beter kunt wijzigen. Je kan ook leren om je energie aan te voelen en anders te gebruiken etc.

Mijn werkwijze als volgt : een intake (mag op locatie/online ) voor enkele vragen om de situatie in kaart te brengen.Dit werk ik uit in een diagnose en adviesplan  ( dit doe ik met gebruik van een pendel , energie kaarten , chakra-orakel kaarten etc. ) wat ik na een aantal dagen u toestuur per mail /post. Als u denkt , ja dit klopt wel een beetje en u wil eraan werken dan nodig ik u uit voor de workshop om u en anderen van meer info , praktische hulpmiddelen of ondersteunende produkten en oefeningen te voorzien om jezelf weer in balans en beweging te brengen.Ook de algemene problemen komen aan bod. Het accent ligt op uiterlijk door innerlijke welstand. Zie ook advies online / op locatie. 

 

Post Comments

Notitie opslaan
* Verplichte velden