Gratis verzending vanaf € 20,00
0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Welkom

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Artikelen 11 tot 19 van 19 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • maandag 8 mei 2017 18:48:41 Europe/Amsterdam 0 Posted in Hair & Beauty blog By Jacqueline Romkes

  Waarom is het goed voor je haar ?

  Read More
 • maandag 8 mei 2017 18:27:52 Europe/Amsterdam 0 Posted in Hair & Beauty blog By Jacqueline Romkes

  Door weer goed te aarden ,kan je lichaam zich vaak weer redelijk herstellen.

  Read More
 • maandag 8 mei 2017 17:44:17 Europe/Amsterdam 0 Posted in Hair & Beauty blog By Jacqueline Romkes

  Vaak wil je haar dan niet zoals jij het wil , het is droog , pluizig , vet of niet in model te krijgen , niks op je plank werkt ! Wat is haar en waar bestaat het uit ?

  Read More
 • zaterdag 6 mei 2017 12:55:46 Europe/Amsterdam 0 Posted in Hair & Beauty blog By Jacqueline Romkes

  Massage , wie kent het niet en heeft het nog nooiit ervaren , die lichamelijke touch op je huid en het geweldadige gevoel van ontspanning wat erna komt. Je kan zelfs de energie voelen die losgemaakt wordt.

  Read More
 • zaterdag 6 mei 2017 12:43:15 Europe/Amsterdam 0 Posted in Hair & Beauty blog By Jacqueline Romkes

  Iedereen heeft wel een lievelingskleur. Wat doet het met je en waarom vind je het mooi?

  Read More
 • zaterdag 6 mei 2017 11:00:26 Europe/Amsterdam 0 Posted in Hair & Beauty blog By Jacqueline Romkes

  U kent het wel ,veel produkten op de plank en nog steeds valt je haar niet soepel en is het dof of weer heel stug. Heeft je gestel (gemoedstand ) invloed op de valling van je haar? Door stress gebeurt er al van alles met je haar, het kan rechtop staan , dof van kleur zijn, slap , kroezerig , breekbaar en nog meer van dit soort ongemakken..
  Dames en Heren , het zou best kunnen , zodra je je weer energieker /lekkerder voelt. Dan zit ook je haar weer beter. Ik vond het genoeg reden om me hierin meer te verdiepen , maar wil het ook vrij praktisch houden.
  Om deze dienst steeds weer te vernieuwen zoek ik veel informatie naast wat ik al weet en wil dit graag verwerken voor het anti- stress Beauty Therapie consult en workshop. Mede daarom zijn allerlei reacties en ervaringen welkom !

  Read More
 • zaterdag 29 april 2017 12:54:58 Europe/Amsterdam 0 Posted in Hair & Beauty blog By Jacqueline Romkes

  Voeding ,kleur voor je haren !


  We kennen allemaal wel de schijf de vijf. Door alle informatie over wellness-supplementen , trends , rawfoods ,superfoods en nu weer zaadvoeding is deze wel heel erg verouderd. Niettemin het is allemaal voeding ,alleen de informatie rondom biedt een mogelijkheid het meer bewust tot ons te nemen. Nu laatst ook weer , er werd me een geweldig produkt gepromoot. Ook de uitwerking hiervan vraagt meer bewustheid om het tot je nemen. Reden toe hierin je meer te verdiepen.

  Bij advies voor natuurlijke haarverzorging hoort natuurlijk ook voeding. Voeding geeft het bloed voedingsstoffen , om dus ook je organen hiermee te voeden om goed te functioneren.Sommige voedingsstoffen zijn zuur en andere weer basisch. Een goede verhouding zou zijn 40 zuur - 60 basisch , maar is niet voor iedereen hetzelfde. Wanneer zal het zijn beste uitwerking hebben ? Een goed ontbijt is nog altijd aan te bevelen ,maar met teveel brood zou je dus zuur de dag beginnen. Als je dus te vrolijk uit je bed komt en eigenlijk die dag weinig goeds weet te doen , dan kun je dus door brood te eten weer meer in balans komen. Dit valt wel uit proberen , bij ieder weer een ander resultaat doordat stemmingen weer snel kunnen wisselen.

  Dus waar letten we op bij het eten van iets ? - Is het om de kleur ? - de wetenschap dat het lekker is ? - de stemming waarin wij verkeren ? - het is de prijs ? - om in balans te blijven etc. Weten is meten .... , hierover meer binnenkort.

 • donderdag 13 april 2017 11:25:04 Europe/Amsterdam 0 Posted in Hair & Beauty blog By Jacqueline Romkes

  "Beauty Therapie"workshop
  Al heel lang geleden onstond er een leer en studie over het functioneren van je chakra's , het waarnemen van je aura, energie en meer. Iedereen heeft tegenwoordig wel biologielessen gehad , maar ik wed dat veel niet is blijven hangen.Om terug te gaan tot een simpele uitleg van het functioneren van je lichaam is vaak maar een ding belangrijk en natuurlijk ook het voornaamste nml. de voortbestaansmogelijkheid ( om het zo maar even te noemen ).  Laat nu het 2 e chakra (sacraal ) en het 5 e (keelchakra ) heel belangrijk zijn voor hoe mooi en goed we er ook kunnen uitzien en voelen , afgezien van de keren dat je te druk bezig was, een pechdag had , de niet- zo bedoelde- opmerking moest aanhoren etc. Als alles een moment opname is , dan zou het betekenen dat alles is te verhelpen niet ? Maar hoe en wat als het langer doorgaat ? Bij kleine problemen lopen we toch wel door en gaat het vaak over . Als het langer gaat duren , terwijl je wel door wilt gaan komt een burn-out hard aan. Stress , haaruitval , broze nagels , dorst naar vocht /water etc. is een begin of uiting van een verstoring tussen deze twee chakra's .

   

  In de workshop gaan we aan de slag met alle chakra's, kleur en oefeningen , voeding tips , ervaringen, knutselwerkje etc. Ook aan de hand van jouw persoonlijk diagnose &; adviesplan met ook gebruik van de Onyx edelsteen voor energiedoorstroming en zo meer. De Beauty Therapie workshop / online consult is voor iedereen die meer wil weten over de werking en hoe het praktisch is toe te passen in je dagelijks leven .  Mijn Inspiratie tot de" Beauty Therapie " workshop is voor personen die iets willen bereiken door verandering in hun lifestyle teweeg te brengen. Hiermee kunnen ze een verhelderend inzicht creeren en hun doelen bereiken , op allerlei gebied in het leven . Daardoor stressvermindering , een verzorgd uiterlijk en kans op succes.

  Mijn inspiratie tot de "Beauty Therapie "online consult enof workshop ?

  - De behoefte rondom naar iets nieuws , maar wat niet onbekend is. - Iets teweeg brengen wat er toe doet. - Gevoel sportiever bezig te zijn , meer flexibel kunnen zijn. De onnut van veel dingen -- Veelal gebeurtenissen en persoonlijke gebeurtenissen van mensen in het algemeen.- Voor en nadelen van algemene jeugdervaringen op allerlei gebied. Naar behoefte en idee, ik boost mijn beroep eens.;  Het doel van de "Beauty Therapie" ?

  - Stress ontladen mede door alternatieve manieren die ook baat kunnen hebben - Waarde vergroten van je eigen kunnen. - Stimuleren zelfgenezend vermogen of bijv. Het beter te doen ! - Creeren van samenzijn in Beauty sfeer , omdat het leuk is er verzorgd uit te zien en preventief bezig te zijn. - Aandacht voor sociale problemen , hoe dit zelf is op te lossen door meer zelfkennis op te doen op lage kosten met meer waarde opbrengst . Motto is:;"Je neemt jezelf mee "

  Voor wie is de "Beauty Therapie" workshop /online consult ?

  Personen : - Ieder die zichzelf wil ontwikkelen - Met haar, huid ,nagel en gewichtsproblemen, relatiestress ,economisch gerelateerd ( bijv. geen werk , geen passie voor werk, carriereswitch willen etc.), sociaal iets, (bijv.geen tijd voor jezelf/ander, geen prive , wel teveel werken , geen groepsanimo hebben maar wel willen ) . Ieder met bepaald iets , waar ze aan willen werken dit te verbeteren in samenzijn met andere "Beauty Therapie" geinteresseerden. - Hun situatie in beeld willen brengen en veranderen ( uit de crisis ). - Stress ontladen door diagnose , analyse en oefeningen alsook hulpmiddelen zoals eventuele ondersteunende produkten. - Een uitdaging hebben , maar verandering nodig hebben dit te kunnen bereiken. Een Sociale Challenge bijv tegenover jezelf of een ander.


  Bronnen voor de " Beauty Therapie" waren boeken ,films  en inspiratie onderwerpen zoals : - Energie en gezondheid. - Chakra"s en meridianen. - Heel je leven. - Verschillende haarsoorten. - Persoonlijke omstandigheden van iedereen - - Uitdaging op gebied van sport, levensverhalen  ( fictie/non-fictie ) , economie , relatie , sociaal of uiterlijke disbalans ( in chakra;s ). - Natuur en dieren.


  Werkwijze van de Beauty Therapie workshop ?

  Door een handig kort vragenlijstje via de chat / mail  weet ik voldoende en maak ik speciaal voor u een persoonlijk diagnose en advies plan. Dit mail /stuur ik u toe binnen enkele dagen. Aan de hand daarvan kunnen we zien of de workshop mogelijk is voor u om op korte termijn resulltaat te bieden. Gezien de inhoud en waarde is het altijd een eye-opener om mee te doen. Bij de een zal het sneller effect hebben en bij de ander op langere duur . Door het handige naslagwerkje kan u ten allen tijde weer een keer meedoen of zelf een herhaling doen. Onderwerpen zijn : - De verbinding tussen energie , chakra;s , voeding en vitaliteit. - De waarde van voeding en wat het doet met je lichaam , zuur of basisch. - Invloed van kleuren in je omgeving. - Disbalans in chakra's en hoe dmv. praktisch oefeningen , kleur en voeding je ze weer in goede verbinding enof verhouding kan laten functioneren. Knutsel werkje om resultaten te zien en te voelen. Doorspreken van enkele stellingen die door de tijd in acht zijn genomen , maar wel eens onder de loep genomen kunnen worden.

  Tot slot : Mijn visie op de Beauty Therapie. Het geeft inzicht in wie je bent , hoe je kan functioneren , hoe mooi en kunstig je lichaam in elkaar zit , vanuit alternatieve mogelijkheden is er plenty te bereiken naar gelang welk doel jij je ook stelt. Vanuit een positieve instelling en discipline kun je in samenwerking met de aarde en zijn schatten veel bereiken.

 • dinsdag 21 maart 2017 10:29:27 Europe/Amsterdam 0 Posted in Hair & Beauty blog By Martijn Vlek

  Kleuren en chakra's

   

  Ervaringen met chakra 's kunnen zijn dat mensen  teveel praten , bijv overmatig gebruik van het keelchakra. Of bijv. weinig op je intuitie afgaan is een onderontwikkeld voorhoofdchakra. Voor beide geldt , ze kunnen in beweging zijn langzaam of snel. 

  Doordat we verbonden zijn met de wereld om ons heen , kunnen wij ook de energie ervaren als een eenheid waarin ook wij bestaan. Veert het door  ons heen en doet het ook zijn werk nml,  onze chakra's in beweging zetten of blijft het steken in je arm of nek door een blokkade ? Mocht het zo zijn , dan kun je door je bewust te maken van de oorzaak het los maken en zo weer alles in werking stellen , wat je uiterlijk weer ten goede komt.

  Read More

Artikelen 11 tot 19 van 19 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2